Julklappen

Jag fick ett pussel i julklapp som jag håller på med

pussel

Ett pussel med Mona Lisa det blir högst tio bitar per dag

Varje gång tänker jag att nu ska jag minsann få dit en massa men det går inte

pusseltva

Det fungerar ungefär som med korsord

När det är stopp lämna det en stund, efter någon timme så är det självklart

Idag har vi haft kallt jag tror det var runt 18 som kallast

Jag har ju bytt till min egna domän men det är ändå tjorvigt att få in bilder i bloggen

Ja ser att jag får ladda in bilder säkert tre gånger innan det fungerar

Det betyder att det blir en massa bilder som tar plats i onödan

Jag kanske borde ladda upp dom på hemsidan  och länka därifrån men det känns onödigt

Jag vet inte om det har med IE 10 att göra att det är segt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Permalänk till denna artikel: http://www.astridla.com/blogg/wordpress/2013/02/julklappen/

9 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Vad jag saknar och lägga pussel. Mina föräldrar köpte ett åt oss varje jul, och på julafton så satt vi runt bordet och letade bitar 🙂 . Tyvärr så har jag inte plats för sånt nu, men man kan ju hoppas att det blir plats nån gång.

  Jag använder inte IE nästan alls numera, utan Firefox och Google Chrome.

  Kramizzar
  Marketta

  • Sonen on februari 3, 2013 at 11:13 e m
  • Svara

  Lycka till!! 🙂

 2. Paula undrade om jag hade detta pussel Ja,ja,mensan. För massor av år sen har jag lagt det.
  Den här tiden på året är det pusslande som gäller. Just nu ett ursvårt träpussel. Jag har ingen aning om vad motivet ska bli.
  Kram/Kicki

   • Astrid on februari 3, 2013 at 8:49 e m
   • Svara

   Träpussel det låter kul. gubben funderade idag om han skulle ta fram kniven för passformen på bitarna

 3. Vilket härlig pussel!
  Jag är verkligen sugen på att skaffa mig ett.

  Konstigt att du har besvär med att ladda upp bilder. Det funkar perfekt för mig. Jag använder multifilsuppladdaren och det är aldrig något krångel. Hoppas att det löser sig.
  Kram, Ingrid

   • Astrid on februari 3, 2013 at 8:04 e m
   • Svara

   Ja andra försöket gick bättre, det kan var något tillfälligt

 4. Hej, Astrid!
  Nu har jag varit inne och beundrat dina vinterbilder och även vackra sommarblommor och det var en kontrast som heter duga. Gillar de bilderna med den nedgående röda solen bland molnen i bakgrunden mellan de höga trädstammarna och likaså Marsfjället var vackert. Även när solen lyser på träden som är tunga av snö är underbart att se, som ett vykort. Jag borde uppdatera min gamla fotosida märker jag nu 😉 Men det blir mest att jag skriver i min dagbok.
  Det pusslet ser riktigt svårt ut, i alla fall klänningen. Gott att ha något att pyssla med.
  Nu ska jag äta lite och så blir det TV…som vanligt. Har just läst ut en kanonbra bok av Judith Lennox, Ödets vägar, och den var så spännande så det gick inte att sluta, men nu är det gjort. Men trött i ögonen blir jag för synen är klen numer, tyvärr.
  Jag har faktiskt inte uppdaterat till Explorer 10 ännu…avvaktar lite, men det går bra med IE9 också.
  Ha det gott vännen! Kram, Agneta

   • Astrid on februari 3, 2013 at 8:06 e m
   • Svara

   Jag har också problem med mina ögon numera, det är väl patinan

 5. Oj vilket pussel. Undrar om Kicki har det, hon håller jämnt på med pussel. Själv har jag inte tålamodet. Inte har jag plats för ett stort pussel att ligga framme heller, då skulle väl antagligen katterna hoppas upp och förstöra det. Kan tyvärr inte hjälpa dig angående bilderna
  Kram

Kommentera

Your email address will not be published.

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake